De Tuinen van Appeltern

 

 

 

Link naar de actuele activiteitenagenda van De Tuinen van Appeltern

 

 

 

We worden niet voor niets aanbevolen door De Tuinen van Appeltern.

Als bedrijf kijken we graag over de grenzen van onze vestigingsplaats. Ook dragen we graag een steentje bij aan een mooiere tuinwereld voor iedereen. Juist om die reden maakten we een aantal jaren geleden kennis met De Tuinen van Appeltern. Dit immense tuinplatform, met uitgestrekt voorbeeldtuinenpark in het Gelderse plaatsje Appeltern, is alleen gemaakt om mensen te helpen en te inspireren op het gebied van tuin. Het park telt honderden concrete modeltuinen en informeert via hun website miljoenen tuiniers. De Tuinen van Appeltern heeft ons gevraagd om hen daarbij te helpen. Uiteraard moeten we daarbij wel voldoen aan een aanzienlijk aantal vakbekwame en creatieve eisen.

We werken nu al een tijd samen en voelen ons als een vis in het water. Het is geweldig om samen met hen de tuinwereld een stukje mooier te mogen kleuren. Daarbij heeft de band ook voordelen voor u…. we leiden je er graag vrijblijvend rond en als u contact met ons opneemt, sturen we u een gratis toegangsvoucher zodat je er op eigen houtje kunt gaan kijken.

 

 

We zijn regelmatig in Appeltern te vinden omdat we met hen tal van activiteiten organiseren. Je kunt je voorstellen dat we best een beetje trots zijn op deze samenwerking.

 

 

 

 

Als je nog nooit in Appeltern bent geweest of meer wilt weten,ย moet je eens gaan kijken opย de websiteย www.appeltern.nl