Hout dat geen hout is

Buitenvloeren van optisch hout

Een karakteristieke houten vloer, sfeervol en warm. Maar ik wil een zelfde vloer graag buiten, is dat mogelijk? Jazeker, een Solumvloer neemt de warme sfeer van binnen mee naar buiten!buitenvloer_oud_eiken_grijs

Caprea constateerde een toename in de vraag naar houten buitenvloeren. Die toename was te verklaren. Immers, een mooi terras of een chique overkapping achter in de tuin wordt de laatste jaren steeds populairder. Daarmee stijgt ook de vraag naar een houten vloer die geen onderhoud vergt, maar toch probleemloos in de regen kan blijven liggen.

Solumvloeren zijn duurzame buitenvloeren van optisch hout en vergen geen enkel onderhoud. Deze vloeren zijn gegarandeerd houtvrij en volledig vervaardigd uit gerecyclede materialen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en de gezelligheid van binnen wordt probleemloos mee naar buiten genomen.

Wat zijn de voordelen van een Solumvloer?

Voor het oog zijn Solumvloeren identiek aan echte houten vloeren. Maar het kent ook vele praktische voordelen. Nooit meer houtrot, splinters of scheuren in uw vloer. De milieuvriendelijke Solumvloeren zijn vanwege een afstotende laag volledig antislip. Algen krijgen geen vat op de niet poreuze bovenlaag; van glibberen en glijden kan dus geen sprake zijn. Ondanks dat Solumvloeren niet zijn vervaardigd van echt hout, zijn de kenmerkende eigenschappen wel gebleven. Het bevat nog steeds de natuurlijke schoonheid en de authentieke structuur.buitenvloer_eiken_zandwit

De afgelopen 15 jaar zijn er maar liefst 180 miljoen hectaren bos verloren gegaan. Puur en alleen omdat consumenten graag een houten vloer willen. Voor deze nieuwste Solumbuitenvloeren hoeft geen enkele boom gekapt te worden!

Bekijk onze webshop voor meer informatie.