‘Ook zonder groene vingers kun je een heel eind komen’.

Trendy Tuinen uit Oisterwijk geeft gratis schetsadviezen voor tuiniers die hun tuin willen aanleggen of veranderen.

Voor de meeste Nederlanders is het een waardevol bezit: de tuin. In plaats van een tuin die compleet betegeld is, wordt er steeds vaker gekozen voor meer variatie en meer groen. Toch blijkt het voor velen lastig te zijn om hun tuin helemaal naar wens in te richten. Er is namelijk veel keuze, waardoor men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom organiseert De Tuinen van Appeltern op 14 en 15 maart speciale tuinadviesdagen. De gekwalificeerde Appeltern Tuinexperts, afkomstig uit heel Nederland, zullen in een uur in grote lijnen de eerste tuinideeën voor je schetsen. De experts hebben niet alleen veel ervaring, ze beschikken ook over de nodige creativiteit.

Alle belangrijke kneepjes van het vak komen tijdens deze dagen aan bod. Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, zal tevens een gezellige tuinles verzorgen. Hij deelt hierin zijn beste tips & tricks bij het aanleggen of het veranderen van een tuin.

Elke nieuwe tuin en renovatie van een nieuwe of bestaande tuin, begint met een creatief en gedegen plan. De Tuinen van Appeltern helpt je hier graag bij. Tuinbezitters zonder enige ervaring tot aan tuinbezitters met heel veel ervaring, iedereen met plannen of ideeën is welkom. Als je graag een 1 op 1 schetsadvies van een ontwerper wil, dien je je in te schrijven op https://appeltern.nl/nl/tuinadvies/tuinadviesdagen/

De Tuinen van Appeltern doet al meer dan 30 jaar haar uiterste best om tuinbezitters gelukkig te maken met en in hun tuin. Het park is ideaal voor zowel starters als doorgewinterde tuiniers. Dagelijks doen bezoekers er nieuwe ideeën op en leren zij manieren hoe zij hun tuin vorm kunnen geven en in kunnen richten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *