COVID-19 (update 16-3-2020)

Gezien de actuele ontwikkelingen en de door onze regering voorgeschreven maatregelen met betrekking tot de beheersing van de COVID-19/Corona infecties, willen wij u graag laten weten dat wij onze werkzaamheden voortzetten zoals u van ons gewend bent.

Gelukkig is binnen onze organisatie nog geen besmetting geconstateerd. Wel nemen wij verschillende voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties zo goed als mogelijk te borgen.

Zo zorgen we voor desinfecterende gel en tissues op de werkplek.
Ook gaan we over tot โ€˜groeten zonder aanrakingโ€™ op het werk. Hiermee wordt handen schudden en ander direct contact tussen mensen vermeden en het risico op overdracht via de handen aanzienlijk verminderd.

Fysieke afspraken zullen we tot een minimum beperken, dit om verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Daar waar mogelijk is zal telefonisch overleg plaatsvinden of wordt per mail gecommuniceerd met de klant.

Mocht u zichzelf niet lekker voelen en griepverschijnselen hebben, en we hebben een afspraak hebben voor werk in uw tuin) verzoeken wij u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen, voor u zelf, onze medewerkers en verder iedereen met wie u in contact kunt komen.

Uiteraard houden wij u op de hoogte mocht er onverhoopt wel iets veranderen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *