Tuinadviesdagen maart 2017

Tuinadviesdagen met gratis schetsadvies!

 

De Tuinen van Appeltern werkt samen met de beste hoveniers en ontwerpers uit het hele land. Ze denken mee in de ontwikkeling van het voorbeeld tuinenpark en bemannen elk weekend de hoveniers infobalie. U kunt er dan terecht met al uw tuinvragen.

Tijdens de Tuinadviesdagen in het voor- en najaar komen alle door ons aanbevolen bedrijven naar Appeltern om u te helpen bij het realiseren van uw tuinwensen. ‘Onze’ hoveniers en ontwerpers zijn verenigd onder de naam Dutch Quality Gardens en dat is precies waar ze voor staan; kwalitatieve, maar vooral ook praktische tuinen waar iedereen blij van wordt.

U kunt zich aanmelden voor een gratis schetsadvies bij één van de aangesloten Dutch Quality Gardens ontwerpers. Al pratend en schetsend helpen ze u op weg. Kleine ingrepen kunnen vaak ter plekke getekend worden. Een compleet tuinontwerp mag u helaas niet verwachten in dit uurtje met de ontwerper. Maar een schetsadvies geeft u hoe dan ook een verhelderende inkijk in de mogelijkheden die u heeft. Daarnaast wordt duidelijk dat u te allen tijde uit dient uit te gaan van een gedegen plan.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *