Brand 21-10-2020

DCIM\100MEDIA\DJI_0054.JPG

Op woensdagavond, omstreeks 19uur, kregen we de melding dat ons pand in brand zou staan. Dus met gierende banden die kant op gereden. Daar aangekomen bleken inderdaad dat de vlammen al uit het dak van de schuur, waar onze bedrijfsunits onder staan, sloegen. De brandweer was met groot materieel uitgerukt maar zijn konden helaas niet niet meer doen om nog veel te redden.

ยดs Morgens maar vroeg gaan kijken wat de schade precies was. De brand bleek voornamelijk achter de units te hebben gewoed, waarbij de achterste unit wel geheel verloren is gegaan. De overige 2 units hebben alleen rook- en waterschade. Echter doordat het dak van de schuur geheel uit asbestplaten bestaat moeten we deze units ook als verloren beschouwen.

Nu is het even afwachten hoe alles geregeld gaat worden met de verzekering. Maar eerst zal alle asbest opgeruimd moeten worden. Maar we kijken alweer positief naar de toekomst. Onze projecten kunnen we gewoon vervolgen en we zijn slechts machines verloren, maar dit is allemaal vervangbaar.

DCIM\100MEDIA\DJI_0096.JPG

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Brand 21-10-2020”