Landelijk open dag hoveniers

Bent u nieuwsgierig wat een hovenier allemaal voor u kan doen?

Zaterdag 26 september beantwoorden wij graag uw tuinvragen en geven we ook schetsadviezen.

2013_0075_Open-dag-logo-VHG-XS

Voor alle tuinvragen kunt u zo binnen lopen.

Bent u echter niet tevreden of niet gelukkig met uw tuin en wilt u wellicht eens even praten over de mogelijkheden voor het veranderen of aanpassen van bepaalde onderdelen van de tuin, dan nemen we daar graag samen met u de tijd voor. Voor een dergelijk uitgebreider (schets)advies, spreken wij graag een tijd met u af, zodat u niet onnodig staat te wachten en wij hiervoor een planning kunnen maken. Aan de hand van uw wensen en met enkele foto’s en de afmetingen van uw tuin kunnen wij u, in een 30-45 minuten adviestijd, ongetwijfeld een stuk op de goede weg helpen naar meer Tuingeluk.

Tuinplannen maken begint altijd met een oriëntatie en het maken van een wensenlijst. Omdat het soms moeilijk is om uw wensen te omschrijven, is het maken van een mood-board meestal een uitstekend hulpmiddel. Plaatjes vertellen vaak meer als woorden. Een tuin moet bij je passen en dat is voor iedereen verschillend. Juist daarom worden er veel fouten gemaakt. Wij kunnen u behoeden voor deze fouten door het gebruik van de 4 basisvoorwaarden van Tuingeluk.

trendytuinen_homepage_07

 

Tuingeluk, biodiversiteit, duurzaamheid, decoratie, gezondheid, beweging, inspiratie, creativiteit, wateropvang, klimaat, sport en spel, ontspanning, kleuren, genieten, rust, geborgenheid, zon, schaduw, geuren, water, ontmoetingsplaats, etc., etc.  ………………………………..

……………….een tuin levert u meer op dan het kost.